Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Klik her


Gastronomi i Spanien

Gastronomi i Spanien Januar 2018     ESPAÑA

VI ANBEFALER


Udsigt over Sevilla
Vi har fundet vinderen af en rejse til Sevilla

I sidste nyhedsbrev var der mulighed for at deltage i konkurrencen om en rejse til Sevilla. Den heldige vinder af konkurrencen blev Ulrik Bøgedal, som nu kan se frem til et besøg i Sevilla. Vil du også gerne en tur til Sevilla? Den nye direkte rute mellem København og Sevilla har gjort det meget nemmere at besøge Andalusiens sprudlende hovedstad. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om, hvad du kan opleve i Sevilla.

Udsigt over Sevilla

León, Spaniens gastronomiske hovedstad

Der er mange grunde til at besøge León, og i 2018 er der én mere. León er nemlig Spaniens gastronomiske hovedstad, og det bliver fejret med forskellige arrangementer i løbet af året. León er kendt for sit traditionelle spanske køkken. Besøg fx Húmedo-kvarteret, som er en garanti for gode tapas. Eller prøv de lokale produkter såsom cecina, botillo de Bierzo, torrijas, sopa de trucha eller cocido maragato.

Barrio Húmedo, León © Open Comunicación

Barrio Húmedo, León © Open Comunicación

Ferie For Alle i 2016
Spanien er partnerland på Ferie For Alle

Vi er endnu engang at finde på Skandinaviens største feriemesse i Herning i dagene 23.-25. februar. Som altid er vi klar med inspiration til din næste rejse, og i år stiller vi med stærkeste opstilling. Vi er nemlig partnerland for messen i år, så uanset hvor du bevæger dig hen, vil du blive grebet af spansk stemning. Find os i Hal M på stand nr. 9768, hvor vi også byder på smagsprøver på bl.a. serranoskinke og sherry.

Ferie For Alle i 2016


BEGIVENHEDER


Besøg de store vinterudstillinger i Spanien
Karneval i Santa Cruz de Tenerife© Jesús D´Sousa
En fodboldfan på plads i Spanien
Se alle begivenheder på www.spain.info
Store vinterudstillinger i Spanien

Kom væk fra kulden og ind på de spanske museer og oplev udstillinger fra kunstnere som Picasso og Hockney.
Snart er det karneval-tid

Find din bedste udklædning frem, for februar måned er lig med karneval i Spanien. Gå ind på vores hjemmeside for at se, hvilken af byerne du skal besøge.
Fodbold i Spanien

Spanien er indbegrebet af god fodbold. Oplev stemningen til en af kampene i La Liga. Det er noget ganske særligt.
Find flere begivenheder

Brug søgemaskinen på vores hjemmeside til at søge efter fiestas, udstillinger, sport og andre begivenheder, som du skal opleve på din ferie.
Karneval i Santa Cruz de Tenerife © Jesús D´Sousa
En fodboldfan på plads i Spanien
Se alle begivenheder på www.spain.info

DEL DIT SPANIEN


Alcázar-fæstningen i Toledo
Fuerteventura
Potes (Cantabrien)Alcázar-fæstningen i ToledoFuerteventuraPotes (Cantabria)


PRAKTISKE OPLYSNINGERHer finder du nyttige oplysninger, som du kan bruge til at planlægge din ferie i Spanien. Vi giver dig gode råd vedrørende rejsedokumenter, sikkerhedsaspekter, sundhedsvæsen, tøj til rejsen, almindelige åbningstider, møntfod, turistkort, helligdage, osv… Du skal kun tænke på at pakke kufferten.

KLIK HER FOR MERE INFORMATION

Har du planer om at besøge Spanien, kan du finde de bedste anbefalinger her.
Denne meddelelse er sendt fra Den Spanske Stats Turistbureau i København. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve. Du har mulighed for at indgive klage over behandlingen af dine personlige data til den spanske lovgivning Ley Orgánica 15/1999.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, klik her.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage materiale fra os, klik her.
Twitter
Facebook
Youtube
RSS