Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Klik her


Sierra de Guadarrama Nationalpark © A. Hurtado. Fototeca CENEAM

©A. Hurtado. Fototeca CENEAM December 2016     ESPAÑA

HØJDEPUNKTER


Udsigt over Bilbao
Ta’ på forlænget weekend i Spanien

Det er snart forår og dermed højtid for at tage på en forlænget weekendrejse. Vi har samlet en guide til, hvad du kan opleve i Madrid, Barcelona, Bilbao, Málaga og Sevilla. Tag på et moderne gastronomisk marked, dyk ned i kulturen eller tag en pause på en café. Det bedste af det hele er, at du kan opleve de største seværdigheder, selvom du kun har et par dage til rådlighed.


Fallas: Et ildshow

Vi foreslår, at du får et afbræk fra vinteren i Valencia, som nu er mere spændende end nogensinde. ”Las Fallas” er nemlig blevet erklæret for Verdens Kulturarv af UNESCO. Denne fantastiske folkefest, der varer en uge, kulminerer d. 19. marts, hvor store papfigurer, kaldet ”ninots”, går op i flammer. Det MÅ du simpelthen opleve i virkeligheden.


Ninot-dukker til Fallas i Valencia

Læs vores magasin om
Vi har fundet en vinder

Vi har fundet en vinder af konkurrencen i vores seneste I Need Spain-magasin om Det Grønne Spanien. Vi siger STORT TILLYKKE til Pia Aarestrup, som er den heldige vinder af en Kør selv ferie til "Det Grønne Spanien" med Spain Is More. Du kan stadig læse magasinet og blive inspireret til din næste rejse.EVENTS


Jomfru Marias ubesmittede undfangelse, c. 1670. Bartolomé Esteban Murillo (Spanien, 1617-1682). Olie på canvas. 137.2 x 116.8 cm. The Nelson-Atkins Museum of Art, Kansas City, Missouri.
Billede af Guy Bourdin, Vogue Paris 1961. Tilhører Guy Bourdin, 2016
Karneval i Santa Cruz de Tenerife
Se vores kalender på Spain.info
Velázquez og Murillo

Hvad er forbindelsen mellem disse to internationalt kendte spanske malere? Svaret finder du i Sevilla.
Bulgari og Rom

Thyssen-Bornemisza-museet dedikerer en udstilling til det mytiske italienske smykkebrand, hvor fortidens og nutidens Rom går hånd i hånd.
Vi gør klar til karneval

Begynd allerede nu at tænke over dit kostume, hvis du skal med. I februar fejrer vi karneval rundt omkring i Spanien.
Se alle begivenheder

Brug vores hjemmeside til at finde den byfest, sportsbegivenhed eller udstilling, som du skal opleve på din ferie. Der er så meget at vælge imellem!DEL DIT SPANIEN


Morgenmad ved Middelhavet
Setenil de las Bodegas (Cadiz)
Retiro-parken i MadridMorgenmad ved MIddelhavetSetenil de las Bodegas (Cadiz)Retiro-parken i Madrid


PRAKTISKE OPLYSNINGER


Her finder du nyttige oplysninger, som du kan bruge til at planlægge din ferie i Spanien. Vi giver dig gode råd vedrørende rejsedokumenter, sikkerhedsaspekter, sundhedsvæsen, tøj til rejsen, almindelige åbningstider, møntfod, turistkort, helligdage ... så alt er klart til afrejsen

MERE INFORMATION
IHar du planer om at besøge Spanien, kan du finde de bedste anbefalinger her. SØG
Denne meddelelse er sendt fra Den Spanske Stats Turistbureau i København. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve. Du har mulighed for at indgive klage over behandlingen af dine personlige data til den spanske lovgivning Ley Orgánica 15/1999.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, klik her.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage materiale fra os, klik her.
Twitter
Facebook
Youtube
RSS