Årets Destinasjon Travelmatch: Spania

Spanias Turistkontor er i år hovedsponsor av Travelmatch og i den anledning er det en rekke spanske destinasjoner og bedrifter du kan booke møte med torsdag den 29.april. 

Mye har endret seg under pandemien, gå ikke glipp av denne unike muligheten til å få førstehåndsinformasjon om hva som rører seg i Spania. 

Marcador de posición de imagen 1

HVORDAN REISE TRYGT til spania

I løpet av året som har gått har mange ting endret seg. Måten vi reiser på har og vil  gjennomgå store forandringer i tiden fremover. Spania har i den anledning iverksatt en rekke tiltak for at vi skal føle oss trygge på vår neste reise dit. Disse tiltakene er samlet på en oversiktelig måte på den ny-opprettede nettsiden Travel Safe. 

Her finner man blant annet et interaktivt kart med daglig, oppdatert informasjon om kravene for å komme inn i Spania til enhver tid samt de ulike tiltakene som gjennomføres i de spanske regionene. 

Her finner man også informasjon om trygge reisemål innen sol og bad, hvordan man kan nyte naturen eller storbyen på en trygg måte og det snakkes i tillegg om trygghet på hotellene, restaurantene og museer.

Les mer her om smitteverntiltakene i Spania.

Marcador de posición de imagen 2

NYSGJERRIG PÅ HVORDAN DET ER I SPANIA NÅ?

​​​​​​​

Bli med reisejournalist Vibeke Montero på spansk lunsj!

Reisejournalist Vibeke Montero bor i sør-Spania, og inviterer deg med på en dag i hennes liv.

Hvordan er det egentlig i Spania nå? Kan man gå på stranden?  Er restaurantene åpne? Hvordan er stemningen? Og hvilke hemmeligheter har hun lært seg etter å ha bodd i Spania i atten år?

Alt dette – og mye mer - får du svar på i lunsjpausen!

Følg seminaret, torsdag 29.april mellom klokken


12:45- 13:15.

Marcador de posición de imagen 3

vINN EN REISE TIL  BARCELONA FOR 2!

Booker du et møte under Travelmatch med en av våre spanske utstillere deltar du automatisk i trekningen av flotte premier.

Hovedpremien er flybilletter for to, med Vuelings nye ruter til Barcelona, valgfritt fra enten Oslo, Stavanger eller Barcelona.

Det Katalanske Turistrådet sponser i tillegg en eksklusiv & Unik Lifestyle & Shopping Opplevelse i Passeig de Gracia for vinneren av flybillettene. 

Det vil i tillegg være andre mindre premier som trekkes etter endt workshop.


Klikk her for en oversikt over de spanske deltakerne.

 

Marcador de posición de imagen 4


Avbestille abonnement

{{msdyncrm_contentsettings.msdyncrm_addressmain}}