Indien u problemen heeft met de weergave van deze mail klik dan hier

http://www.spain.info/nl

december 2014

Aanbevolen

NAAR LANZAROTE, MADRID, …..


Het winterseizoen is al even bezig, maar toch willen wij nog even wat nieuwe vliegverbindingen naar Spanje onder uw aandacht brengen.(...)

BESTE ZOMER OOIT


Tot aan de afgelopen maand november hebben maar liefst 52,4 miljoen buitenlandse toeristen een bezoek gebracht aan Spanje.(...)

PRIJZEN PROEF SPANJE 2014 UITGEREIKT


Op dinsdagavond 25 november jl. zijn in het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag de Persprijs en de Blogprijs PROEF SPANJE 2014 uitgereikt.(...)

GOLFEN AAN DE COSTA BRAVA


Vele tienduizenden Nederlanders bezoeken ieder jaar weer de Costa Brava. De meeste gaan voor het strand. Maar wist u ook dat u aan de Costa Brava en Pirineu de Girona heel goed kunt golfen?(...)

SPANJE OP LXRY FAIR

Spaans Verkeersbureau op de Masters of LXRY in de RAI.(...)

HOTELNIEUWTJES

Nieuwe hotels die onlangs geopend zijn.(...)

TENTOONSTELLINGEN

Welke tentoonstellingen zijn er in 2015?(...)

VOLG ONS OP


OVER ONS

www.spain.info/nl


GASTLAND SPANJE – ALLES ONDER DE ZON!

Spanje is gastland op de Vakantiebeurs 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. In de Spanje-stand (Hal 8 D010) kunt u van alles vragen aan de medewerkers van het Spaans Verkeersbureau, maar ook aan de vele vertegenwoordigers van Spaanse regio´s, hotels en luchtvaartmaatschappijen die in onze stand, veelal met een eigen balie, aanwezig zijn.(...)


NIEUWTJES VOOR 2015

Ook in 2015 heeft Spanje weer een volle agenda, met speciale vieringen, feesten en evenementen. Zo herdenkt men dat het 500 jaar geleden is dat de Heilige Teresa werd geboren. Zal Cáceres – in de regio Extremadura – de Gastronomische Hoofdstad van Spanje zijn en hebben verschillende regio´s ook weer leuke nieuwtjes.(...)Travelution Exclusive Proef Spanje 2013


Wij informeren u over de identiteit van het Instituto de Turismo de España (Spaans Instituut voor Toerisme, Turespaña) als afzender van deze berichtgeving. U kunt gratis uw rechten uitoefenen met betrekking tot indiening van bezwaren, toegang, rectificatie, annulering van uw gegevens en intrekking van uw machtiging door middel van een schriftelijk bericht aan: infolahaya@tourspain.es

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? U kunt zich hier uitschrijven. 


crm: