Vises nyhedsbrevet ikke korrek? Klik her


Vind en rejse til Gran Canaria og andre oplevelser i Spanien

Spanien September 2015     ESPAÑA

VI ANBEFALER


Læs vores magasin og vind en rejse.
Vind en rejse for to til Gran Canaria

Vi er nu klar med 14. udgave af vores I Need Spain Magasin, denne gang om Gran Canaria. Gran Canaria er det perfekte vinterrejsemål. Temperaturen på sydkysten ligger på over 20 grader året rundt. I dette magasin præsenterer vi dig for alt det, som Gran Canaria har at byde på, heriblandt de fantastiske landskaber, de gastronomiske specialiteter og ikke mindst de skønne strande og hyggelige havnebyer på kysten. God læselyst!


Shop amok i Barcelona

Barcelona er i sig selv et sprudlende shoppingcentrum med mere end 5 kilometers gågade. Tag en tur på en af de mange shoppinggader, og du vil opleve de største spanske og udenlandske mærker, de seneste trends fra designerne, kunsthåndværk, gademarkeder og meget, meget mere. Så hvorfor ikke peppe din sightseeing op med lidt shopping?


Las Ramblas i Barcelona

Bodega de Marqués de Riscal i Elciego (Avila)
Fordyb dig i vinens verden

De spanske vinruter giver dig en fantastisk mulighed for at fordybe dig i vinens verden på en anderledes og underholdende måde. Du kan opleve alt fra middelalderlige vingårde til de mere avantgarde af slagsen. Slap af med vinterapibehandlinger, tag på udflugt til de forskellige vingårde og smag på de udsøgte vine - både røde, hvide, frugtige og intense. I Spanien bliver det at være vinkender en kunst i sig selv.EVENTS


Restaureringen i fuld gang af IVC+R CulturArts © Fundación Bancaja
Presentation af filmen “Shrew's nest” © Festival de Sitges
Motorcycle racing
Calendar of events section at www.spain.info
Sorollas ”Vision of Spain”

Kom til Valencia og oplev den kreative proces bag Sorollas famøse værk ”Vision of Spain”.
Filmfestival i Sitges

Sitges danner rammen om denne filmfestival, som sætter fokus på gys og fantasygenren. Festivalen er desuden showcase for nye udgivelser og gamle klassikere.
Oplev road racing i verdensklasse

Den sidste etape af årets verdensmesterskab i road racing finder sted i Cheste (Valencia). Hvem tror du løber med sejren?
Se alle begivenheder

Få det meste ud af din rejse til Spanien. Besøg en udstilling, oplev en af de mange byfester eller måske et sportsmesterskab. Her kan du finde alt, hvad du søger.DEL DIT SPANIEN


Fuerteventura
Anna i Andalusien
TenerifeFuerteventuraAnna i AndalusienTenerife


PRAKTISKE OPLYSNINGERHer finder du nyttige oplysninger, som du kan bruge til at planlægge din ferie i Spanien. Vi giver dig gode råd vedrørende rejsedokumenter, sikkerhedsaspekter, sundhedsvæsen, tøj til rejsen, almindelige åbningstider, møntfod, turistkort, helligdage ... så alt er klart til afrejsen.

LÆS MERE

Planægger du en rejse til Spanien, så find tilbud på overnatning og transportmuligheder på vores hjemmeside.
Denne meddelelse er sendt fra Den Spanske Stats Turistbureau i København. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve. Du har mulighed for at indgive klage over behandlingen af dine personlige data til den spanske lovgivning Ley Orgánica 15/1999.

Si desea darse de baja de nuestra newsletter, pulse aquí.

Si desea darse de baja de todas nuestras comunicaciones, pulse aquí.
Twitter
Facebook
Youtube
RSS