Vores nye nyhedsbrev

Du læser nu vores første udgave af vores nye nyhedsbrev. I denne udgave vil du kunne finde ud af hvad du skal se på en weekendtur til Madrid, forberede dig til en Pilgrimsvandring eller San Fermín. Derudover inviterer vi dig også til at dele dine feriebilleder med os, ligesom vi i fremtiden vil have konkurrencer, quiz og m.m. Så læn dig tilbage i stolen og lad dig inspirere til din næste ferie i Spanien.
+ info
 
 
Lad dig fortrylle af Granada

Når turen går til Andalusien, så er en afstikker til Granada et must. Her finder du historie, kulturarv og masser af sydlandsk stemning. En af byens mest kendte seværdigheder er Alhambra Paldset, men snyd dig heller ikke for stemningen i Albacín-kvarteret eller oplev en af de smukke gårdhaver også kendt som Cármenes.
+ info 
     
 
  
 
       
Sankt Hans i Alicante

Ligesom i Danmark fejrer man sommerens komme i Spanien med et Sankt Hans bål. Gå ikke glip af det mest spektakulære på stranden i Alicante.
+ info
 
 
Sónar i Barcelona

Sónar Festivalen er ved at blive en af Europas mest anerkendte elektroniske musikfestivaler. Kom til Barcelona og oplev en unik festival i en unik by.
+ info
     
 
   
   
    Madrid 
      Med masser af direkte fly fra Danmark til den spanske hovedstad er Madrid et oplagt rejsemål for en storbyweekend. Gå amok i tapas, shopping og kulturelle begivenheder i byen der aldrig sover.
      + info
 
  Send os dine feriebilleder fra Spanien og skriv til dine bedste ferietips, så andre kan få glæde af dem.
   
 

 

Se billeder
  
 
 


Læs ferietips
  De seneste 5 år har vi holdt ferie i Kantabrien og alt har været fantastisk. Det er skøn natur og fantastiske gastronomiske oplevelser.
   
 
Månedens feriebilleder
 
Hver måned vælger vi de bedste billeder og ligger dem op på vores hjemmeside.
 
Skynd dig at send dine billeder, det kan være at vi vælger dine!!
 
envianos tus fotos
 
   
                                   
Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, send en mail data.crm@tourspain.es