Ser mailen rar ut? Klikk her.

 

Spain.info

Offisiell hjemmeside til Spanias Turistkontor 

Februar 2012

 

 

ESPANIA

 

 | Opplev

noe nytt

 

 

 

Cantabria

I Cantabria kan du vente deg en reise med mye natur, god mat og unike kunstopplevelser. Denne delen av Det grønne Spania har forhistoriske huler slik som den man finner i Altamira som kalles «hulemaleriets sixtinske kapell», spektakulære landskap og langs kysten vil du finne over 60 strender med hvit sand.

     
 

+ Info

 

 | Kom

og bli kjent med våre reisemål

 

Termal bad langs pilegrimsveien

Å gå langs Pilegrimsveien til Santiago kan by på ro for både kropp og sjel. Men her foreslår vi en annen måte å oppleve veien: å gå fra kurbad til kurbad. Gi deg selv skjønnhet og helse i gave ved å følge denne ruten som er erklært verdensarven av UNESCO. 

         Foto: Mirador de La Alameda
 

 
                                                                                         

+ Info

 
 

| Vær med på

festene og tusenvis av begivenheter

 
 

 

 

 Tid for Karneval!

Gjør deg klar for senvinterens villeste festligheter i Spania! Verdens nest største karneval finner sted på Kanariøyer. Tusenvis av tilreisende strømmer til Santa Cruz de Tenerife hvert år for å delta i denne årlige festen, hvor hele byen kjennetegnes av fantastiske kostymer og parader. Karnevalet feires i perioden 15-26. februar 2012.

  
 
 

 

Moderne kunst i Madrid

For deg som er interessert i moderne kunst er Reina Sofia stedet å besøke. Museet har Spanias største samling av kunst fra det 20. århundre. Her finner vi “Guernica” det mest berømte maleriet av Picasso og kunstverk av blant annet Dali og Mirò, samt abstrakt, pop, og minimal art. Museet ligger ikke langt fra verken Thyssen-Bornemisza eller Pradomuseet som regnes som to av verdens beste museer.

 
 

| Bli kjent med

 kulturen

 

 

 

Feria de Sevilla

Årets største fest i Sevilla!  ‘La Feria de Abril’ er en fargerik festival som varer en hel uke hvor deler av byen forvandles til et eventyr av flamenco-kjoler i alle farger og fasonger og hvor til og med hestene blir pyntet. Gatene fylles med hvite og røde småhus og tusenvis av sevillanere strømmer til i sine fineste tradisjonelle drakter. Feiringen varer fra 24. til 29 april i år.

       
 

+ Info

 

Bilder

 

Del bildene dine

 

FACEBOOK

 

TWITTER

 

FORMSPRING

 

YOUTUBE

 

Videoer

 

Del videoene dine

 

 

 

 

Avsender av denne mailen er Spanias Turistkontor (Turespaña).

Du kan fritt få utøve dine rettigheter til å protestere, korrigere og slette data samt tilbaketrekke fullmakt ved å adressere deg skriftlig til: Turespaña: Calle José Lázaro Galdiano, nr. 6, 28 036 (Madrid).

Om du ikke ønsker å motta fremtidig informasjon fra Turespaña, vennligst send oss en mail til følgende adresse:data.crm@tourspain.es”.