Ser mailen rar ut? Klikk her.

 

Spain.info

Offisiell hjemmeside til Spanias Turistkontor 

Mars 2012

 

 

ESPANIA

 

 | Opplev

noe nytt

 

 

 

Valencia

Valencia er byen for deg som ønsker høyt tempo 24 timer i døgnet i tradisjonsrike og moderne omgivelser. Begynn dagen med en tur innom det modernistiske market Mercado Central, et av de største i Europa. Forsett videre til den kulturelle bygget City of Arts and Science.

     
 

+ Info

 

 | Kom

og bli kjent med våre reisemål

 

Spania standen på Reiselivsmessen

Som Spania venn mottar du rabatt på inngangbilleten. Vi har mange flotte premier. Hovedpremier er 2 billeter til RealMadrid, overnatting 2 netter for 2 personer på High Tech*** i Madrid og en signert fotballtrøye av Real Madrid. Delta også i fotokonkurranse og vinn flotte reisepremier. 

 

 
                                                                                         

+ Info

 
 

| Vær med på

festene og tusenvis av begivenheter

 
 

 

 

Paradorene

Slottshotellene Paradores er et sted hvor prestisje, design og tradisjon møtes for å skape historie. paradorene har stor kunstnerisk og historisk verdi og omfatter tidligere slott, festninger, klostre, palasser og andre ærverdige bygninger.

  
 
 

 

Pilegrimsveien til Santiago

10 veier, og ikke bare én, fører frem til pilegrimsmålet Santiago de Compostela. Takket være den godt utbygde infrastrukturen kan du gå, sykle, eller ri deler av eller hele veien. Du kan sove i historiske herberge eller i flotte byggverk fra middelalderen.

 
 

| Bli kjent med

 kulturen

 

 

 

Covarrubias

Nå kan også du følge i den norske prinsesse Kristinas fotspor som giftet seg med den spanske prinsen Don Felipe for 750 år siden! Hennes siste ønske var opprettelsen av et Sankt Olavs-kapell i Covarrubias (nord-Spania), og nå kan du ta dette nærmere i øyesyn.

       
 

+ Info

 

Bilder

 

Del bildene dine

 

FACEBOOK

 

TWITTER

 

FORMSPRING

 

YOUTUBE

 

Videoer

 

Del videoene dine

 

 

 

 

Avsender av denne mailen er Spanias Turistkontor (Turespaña).

Du kan fritt få utøve dine rettigheter til å protestere, korrigere og slette data samt tilbaketrekke fullmakt ved å adressere deg skriftlig til: Turespaña: Calle José Lázaro Galdiano, nr. 6, 28 036 (Madrid).

Om du ikke ønsker å motta fremtidig informasjon fra Turespaña, vennligst send oss en mail til følgende adresse:data.crm@tourspain.es”.

 

 </