Ser mailen rar ut? Klikk her.

 

Spain.info

Offisiell hjemmeside til Spanias Turistkontor 

Januar 2012

 

 

ESPANIA

 

 | Opplev

noe nytt

 

 

 

Sierra Nevada, skiløyper med utsikt over havet

Lyst på en skiferie med solskinn og gode løyper? Sierra Nevada er Europas sørligste alpinanlegg. Den privilegerte beliggenheten til dette andalusiske skianlegget garanterer et høyt antall soldager selv midt på vinteren.

     
 

+ Info

 

 | Kom

og bli kjent med våre reisemål

 

Kanariøyene

Fantastiske badestrender og endeløse timer med solskinn! Det milde klimaet gjør at man kan nyte strandlivet året rundt uten at det blir altfor varmt. Det blir ofte sagt at Kanariøyene har verdens beste klima.

 

 
                                                                                         

+ Info

 
 

| Vær med på

festene og tusenvis av begivenheter

 
 

 

 

 Vintershopping i Spania

 Madrid og Barcelona er de perfekte storbyer for deg som vil bruke en langhelg på å koble av fra hverdagen og som liker shopping og å oppleve spennende kultur.

  
 
 

 

Julemiddag i verdensklasse!

Ordføreren i Madrid og seks av Spanias mest kjente kokker har gått et samarbeid om å lage julemiddag til mishandlede kvinner som holder til i beskyttede boliger.

 
 

| Bli kjent med

 kulturen

 

 

 

Alhambra i Granada, magien fra Tusen og en natt

Unn deg et avbrekk fra hverdagen og opplev den magiske verdenen fra Tusen og en natt. Alhambra er en av de vakreste bygningskompleksene som er laget og som er den mest besøkte severdigheten i Spania.

       
 

+ Info

 

Bilder

 

Del bildene dine

 

FACEBOOK

 

TWITTER

 

FORMSPRING

 

YOUTUBE

 

Videoer

 

Del videoene dine

 

 

 

 

Avsender av denne mailen er Spanias Turistkontor (Turespaña).

Du kan fritt få utøve dine rettigheter til å protestere, korrigere og slette data samt tilbaketrekke fullmakt ved å adressere deg skriftlig til: Turespaña: Calle José Lázaro Galdiano, nr. 6, 28 036 (Madrid).

Om du ikke ønsker å motta fremtidig informasjon fra Turespaña, vennligst send oss en mail til følgende adresse:data.crm@tourspain.es”.